Making of - Official video Alexandra Badoi "Cold shower"

Primul machiaj: Dimineata, pe la ora 7, toata echipa de filmare se afla pe terasa hotelului The Met din Thesalonniki, unde urma sa filmam cateva cadre la o piscina. Primul machiaj realizat a fost unul mai indraznet, cu nuante metalizate de bleu si particule de albastru electric, completate de gene false fantezie. Machiajul trebuia sa fie in ton cu rochia speciala realizata doar din hartii si scrisori, creatie a designerului Dana Mihailescu. Alexandra a suportat cuminte pe scaun toate etapele de make-up, inclusiv lipirea genelor :). Rezultatul final ... in pozele de mai jos.


Al doilea machiaj: Deja soarele ardea cu putere, dar era placut. Nu simteam oboseala, pentru ca entuziasmul echipei era la cote maxime. Urmatoarele cadre au fost filmate pe stradutele pietruite ce coboara de la Cetatea din Thesalonniki; vederea spre port era absolut minunata! Acum Alexandra purta o rochie rosie, casual-eleganta; machiajul pe care i l-am recomandat a fost unul care sa ii evidentieze in egala masura ochii si buzele. Trebuia sa fie o famme fatale ...




Ultimul machiaj: Am simtit ca rochia neagra, pe corp, purtata de Alexandra, imi "cerea" un make-up puternic si plin de culoare. Touch-ul final au fost particulele de sidef care i-au imbracat pometii in nuante de roz pal. Imaginile de mai jos "vorbesc" despre rezultatul final... sper ca va place!